fbpx
Västerås Moveco solceller

Referens solceller villaägare: solcellsanläggning i Västerås

Kundambassadör: Villägaren Hans berättar om sin solcellsanläggning från Moveco i Västerås

Hans i Västerås hade precis skaffat elbil vilket väckte intresset för att hitta ett kostnadseffektivt alternativ för elbilsladdningen. Att installera solceller skulle leda till billigare elbilsladdning och dessutom sänka elkostnaderna i hushållet. Nu ger han tips till dig som funderar på solceller.

Om solcellsanläggningen

Total installerad effekt: 12,04 kW
Antal solpaneler: 28 st
Effekt per panel (Watt): 430 W
Varumärke: Denim
Typ: Glas/glas
Produktgaranti: 35 år
Växelriktare: Sungrow Hybrid 10 kW

 

 

Det handlar också om att man känner att man får ett förtroende för den personen som är på andra sidan. Och i mitt fall så var det fråga om att jag fick förtroende för Movecos representant

Tips till dig som vill investera i solceller – Jämför leverantörer

Hans rekommenderar att kontakta flera potentiella leverantörer innan man bestämmer sig för att beställa solcellsanläggningen så att man som kund kan jämföra vad som ingår och inte ingår i offerterna.
– Det handlar också om att man känner att man får ett förtroende för den personen som är på andra sidan. Och i mitt fall så handlade det om att jag fick förtroende för Movecos representant, säger Hans.

Pengarna som han sparar på att installera solceller kommer återanvändas för att fortsätta satsa på underhåll i huset.

Moveco victor solceller västerås

Victor Andriakenas är kundansvarig på Moveco sedan 2023 och har projekterat och presenterat Hans anläggning. För Victor är kvalitetsaspekten en viktig ledstjärna i sitt arbete att bemöta kunder och deras behov. 

Premiumpaneler med hög kvalitet, effektivitet och 35 års garanti
– Hemma hos Hans valde vi 28 st helsvarta premiumpaneler av glas/glas-modell från europeiska Denim. Valet av panel grundade sig i att panelerna från Denim håller väldigt hög kvalitet i kombination med hög effektivitet. Att Denim är ett europeiskt fabrikat borgar dessutom för att det är en schysst producerad produkt och att det är hög kvalitet vilket syns speciellt på produktgarantin som är hela 35 år, berättar Victor.

Stabilt och säkert system från Sungrow
Växelriktaren, som är systemets hjärta kommer från Sungrow som tillhandahåller ett stabilt och säkert system med flera bra funktioner och integrationsmöjligheter. Bland annat möjligheten att ansluta ett batteri att använda för egen del eller att använda till balanstjänster. Att välja ett stabilt och samtidigt flexibelt system tycker vi är viktigt, så att våra kunder kan anpassa sina systemet allteftersom behoven förändras, säger Victor.

Vilka paneler är vanligast? 
Enligt Victors erfarenhet så efterfrågar de flesta av Movecos kunder helsvarta paneler som ger ett bra estetiskt intryck.

Solceller är idag en lönsam investering och du kan räkna med en avkastning på mellan 6-10% per år.

Vill du veta vad du kan spara genom solceller? Få en offert idag!

Kontakta Victor Andriakenas, kundansvarig på Moveco på victor@moveco.se eller få en offert på moveco.se/offert

Tillsammans kan vi göra skillnad för både er och vår miljö!

 

Kom igång

Få en kostnadsfri offert

Spara pengar och miljön med Moveco.

Utmärkelser