fbpx
Moveco seniorrabatt solceller

Dra nytta av Movecos seniorkampanj och spara tusenlappar på solcellsanläggningen!

Vi på Moveco är mycket glada att kunna presentera vårt senaste erbjudande- en exklusiv rabatt på 5000 kr för alla över 55 år. Vi vet att ni är erfarna och kloka individer som har bidragit till samhället under alla dessa år. Nu är det vår tur att visa vår uppskattning och hjälpa er att dra nytta av hållbar solenergi och spara pengar på samma gång.

Minska era elkostnader genom solceller

Solenergi är inte bara en framtidsteknik, det är också en ekonomiskt lönsam investering som kan minska era elkostnader och ge er en hållbar, pålitlig energikälla för åren som kommer. Genom att installera en solcellsanläggning på ert tak kan ni producera er egen el samt minska ert beroende av traditionella energikällor. Det är en win-win-situation för både er plånbok och miljön!

20 % skattereduktion utöver seniorrabatten

Utöver seniorrabatten har ni även möjlighet till en skattereduktion om 20%. Läs mer om villkoren för skattereduktionen avseende grön teknik här.

moveco solceller
Vi guidar er till rätt solcellsanläggning

Vårt team av solcellsspecialister finns här för att ge er all den information och vägledning ni behöver. Vi hjälper er att bedöma er energiförbrukning, planera solcellsanläggningen som bäst passar era behov och tar hand om installationen. Vi strävar alltid efter att göra processen smidig och enkel för er. Läs mer hur det går till här.

Ta del av seniorkampanjen

Kontakta kundservice@moveco.se eller klicka här så kontaktar vi er för att boka in en kostnadsfri konsultation. Första steget i processen är att vi genomför ett platsbesök där vi gör en noggrann bedömning och analys av ert tak. Läs mer om hur ett platsbesök går till här. Vårt team kommer att ta sig tid att förklara fördelarna med solceller, svara på era frågor samt ge er ett kostnadsförslag för anläggningen.

Sänk elkostnaderna genom en långsiktig investering

Solcellsanläggningar ger er inte bara möjligheten att minska kostnaderna för el utan gör er också delvis oberoende av stigande energipriser. Genom att dra nytta av vår seniorkampanj bidrar ni till en positiv inverkan på vår planer, sänker era elkostnader och gör en långsiktig investering i er framtid.

Tillsammans kan vi göra skillnad för både er och vår miljö!

Kom igång

Få en kostnadsfri offert

Spara pengar och miljön med Moveco.

Utmärkelser