fbpx
Namnlös design (23)

Strålande kundframgång: när solceller gör skillnad!

Skribent: Ruth Josefin Svensson, VD & Partner på Moveco

Är det lönsamt att investera i solceller? Det är en av de vanligaste frågorna vi på Moveco får från våra kunder. Därför vill jag gärna dela med mig av en strålande kundframgång. Det har än en gång varit en högsommarvecka och nyligen lämnade vi maj månad bakom oss som inte har liknat någonting annat än de bästa dagarna vi annars ser i juni, juli, augusti. 

Det är svårt att inte bli stolt när Moveco mottar meddelanden som detta från en nöjd kund. Denna installation omfattade både takomläggning och solceller och slutfördes i november 2023. Solcellsanläggningen har alltså varit driftsatt i drygt ett halvår.

Fram till idag har den genererat över 9000 kWh!! Vår normala årsförbrukning har varit kring 16 500 kWh så vi har nu producerat över hälften av vårt behov och sommaren har bara börjat.

Det är helt otroligt att se vilken påverkan solceller kan ha på så kort tid. Att våra kunder kan producera över hälften av sitt energibehov redan i början av sommaren (trots regn, snö och slask i april) är ju minst sagt inspirerande.

Halvera dina elkostnader
I genomsnitt kan solceller på din villa halvera dina elkostnader. Det solcellerna producerar försörjer först din hushållsel så att du inte behöver köpa el. När solcellerna producerar mer än du förbrukar kan du sälja överskottselen. Solceller är idag en lönsam investering och du kan räkna med en avkastning på mellan 6-10% per år.

Ert bidrag motiverar oss att hålla toppkvalitet
Som VD för Moveco blir jag oerhört tacksam för förtroendet och engagemanget från våra kunder. Ert bidrag till en hållbar framtid motiverar oss att fortsätta leverera toppkvalitet. Vi ser fram emot att hjälpa fler hushåll att sänka sina elkostnader och nå sina energimål och hoppas att en lika strålande del av sommaren väntar runt hörnet.

Solceller är idag en lönsam investering och du kan räkna med en avkastning på mellan 6-10% per år.

Vi guidar er till rätt solcellsanläggning
Vårt team av solcellsspecialister finns här för att ge er all den information och vägledning ni behöver. Vi hjälper er att bedöma er energiförbrukning, planera solcellsanläggningen som bäst passar era behov och tar hand om installationen. Vi strävar alltid efter att göra processen smidig och enkel för er. Läs mer hur det går till här eller kontakta oss på kundservice@moveco.se

Tillsammans kan vi göra skillnad för både er och vår miljö!

Är du en av våra kunder och har en solskensberättelse du vill dela med oss?
Kontakta gärna mig på josefin@moveco.se 

 

Kom igång

Få en kostnadsfri offert

Spara pengar och miljön med Moveco.

Utmärkelser