fbpx
Räntefritt solceller batterier elbilsladdning

Investera i framtiden nu - betala senare

Finansiera din investering i solceller, batterilagring eller elbilsladdning räntefritt upp till 36 mån!

Moveco erbjuder just nu finansiering i samarbete med Wasa Kredit, för dig som vill investera i en grönare framtid. Vid köp av solcellsanläggning, batterilagring eller elbilsladdning till ditt hushåll får du som privatperson just nu möjligheten att låna upptill 350 000 kr varav 100 000 kr helt räntefritt. Välj mellan räntefri delbetalning på 12, 24 eller 36 månader.

Villkor: En administrativ avgift om 495 kr utgår på första fakturan från Wasa Kredit, samt en aviseringsavgift om 45 kr per månad oavsett val av upplägg. Vid ansökan behöver Moveco uppgifter om din årsinkomst. Wasa Kredit gör alltid en kreditupplysning i samband med ansökan.

 

Investera för framtiden nu - betala senare Räntefritt upptill 36 mån

Hur gör jag för att ta del av det räntefria erbjudandet?

I samband med en offert från oss erbjuder vi dig alltid att dela upp din betalning räntefritt.

Är det verkligen helt räntefritt?

Ja, det är helt räntefritt. Villkoren för delbetalningen är en uppläggningsavgift om 495 kr som syns på din första faktura från Wasa Kredit samt en aviseringsavgift om 45 kr per månad. Förutom det ingen ränta, visst är det fantastiskt?

Om jag vill låna 100 000 kr och dela upp betalning på 24 månader, vad blir min månadskostnad?

Om du vill låna 100 000 kr blir din månadskostnad 4212 kr.

Så beräknas detta:
100 000 kr / 24 mån = 4 166 kr
+ aviseringsavgift på 45 kr = 4 166 kr + 45 kr
På din första faktura utgår också en uppläggningsavgift om 495 kr (detta är en engångskostnad)

Vi guidar er till rätt solcellsanläggning

Vårt team av solcellsspecialister finns här för att ge er all den information och vägledning ni behöver. Vi hjälper er att bedöma er energiförbrukning, planera solcellsanläggningen som bäst passar era behov och tar hand om installationen. Vi strävar alltid efter att göra processen smidig och enkel för er. Läs mer hur det går till här.

Ta del av det räntefria erbjudandet nu!

Kontakta kundservice@moveco.se eller klicka här så kontaktar vi er för att boka in en kostnadsfri konsultation. Första steget i processen är att vi genomför ett platsbesök där vi gör en noggrann bedömning och analys av ert tak. Läs mer om hur ett platsbesök går till här. Vårt team kommer att ta sig tid att förklara fördelarna med solceller, batterilagring eller elbilsladdning, svara på era frågor samt ge er ett kostnadsförslag för anläggningen.

Tillsammans kan vi göra skillnad för både er och vår miljö!

Kom igång

Få en kostnadsfri offert

Spara pengar och miljön med Moveco.

Utmärkelser