fbpx

Solceller offert

Solceller på taket inom 8 veckor*

Med Moveco behöver du inte vänta månader att få dina solceller installerade. Med egna montörer och elektriker med lång erfarenhet av branschen levererar vi kvalitet, i tid.

Solceller för din villa

Solceller på taket inom 8 veckor*

Hos Moveco ställer vi höga krav på våra installatörer. Det innebär att vi kan erbjuda rätt kompetens, kunskap och erfarenhet vid varje enskilt uppdrag. Våra solcellsspecialister har över 10 års erfarenhet av branschen. Vi följer dig genom hela processen från start till mål vilket gör att vi alltid kan säkra våra leveranstider. Vi levererar solceller inom 8 veckor – utan att tumma på vare sig kvalitet, säkerhet eller pris.

*Movecos leveranstid är i nuläget 6-8 veckor med förbehåll för nätägarens handläggningstid.

Hur mycket kan jag spara?

För att ta reda på hur mycket din investering i solceller kan ge dig i avkastning är du välkommen att fylla i en offertförfrågan. Offerten är kostnadsfri och du får svar inom 2 arbetsdagar.

På sikt drar solceller ner dina kostnader för inköpt el. Under sommarhalvåret minskar kostnaderna oftast mycket och andelen el kan till och med överstiga den inköpta elen, vilket innebär att du kan få betalt för den el du inte använder.

Solceller för hemmet - Så går det till

1. Behovsanalys

När du kontaktar oss kommer vi insamla all information som vi kan tänkas behöva för att kunna tillgodose dig med ett underlag inför din kommande solcellsinvestering. Bland annat efterfrågar vi specifikationer om ditt tak, taklutning och nätägare.

2. Platsbesök

För att säkerställa högst möjliga kvalitet i den kommande installationen gör vi ett platsbesök hos er. På platsbesöket kontrollerar vi ditt tak och säkerställer att vi har fått all information vi behöver för att kunna planera in en installation.

3. Godkännande av offert

Så fort vi mottagit ditt godkännande av offerten, upprättas en order. Vi gör sedan en föranmälan hos den nätägare som ert hushåll är anslutet till. Normalt tar den processen cirka 2 veckor innan nätägaren återkommer med ett installationsmedgivande.

4. Bokning av montering

I samband med att vi upprättar en order påbörjar vi planeringen av arbetet för att installera solcellsanläggningen. Vi kontaktar dig inom 48 timmar från att offerten är godkänd för att boka in tid för installationen.

5. Säkerställande av nätverk

För att säkerställa att din växelriktare har den senaste mjukvaran är det viktigt att du har stark Wifi-uppkoppling (är den inte tillräckligt stark kan vi bistå med hjälp).

6. Förberedelse

Vi kommer att kontakta er med all viktigt information som ni kan behöva inför installationsdagen. Exempelvis är det viktigt att det är undanröjt på den plats där våra arbetsställningar ska monteras.

7. Montering

På installationsdagen är det bra om ni är hemma när montörerna kommer så att ni tillsammans kan gå igenom arbetet. Vi har med oss allt installationsmaterial som behövs för arbetet så det är inget ni behöver tänka på att ha hemma. Installationen dokumenteras på plats av våra montörer i form av bilder i kvalitetssyfte.

8. Elnätsanslutning

Så snart solpanelerna är monterade kommer någon av våra elektriker komma ut och genomföra inkopplingen av växelriktaren till er elcentral. Elektrikern säkerställer att anläggningen är kopplad och uppmärkt enligt nätägarens föreskrifter och slutligen driftsätter solcellsanläggningen samt kopplar upp den mot wifi. Innan elektrikern lämnar kommer han stänga av er anläggning i väntan på att er elmätare blir utbytt.

9. Färdiganmälan och mätarbyte

Så fort elektrikern är färdig med arbetet gör vi en färdiganmälan till din nätägare. Nätägaren kommer sedan att kontakta dig för att bestämma dag för mätarbyte. Så snart er mätare är bytt av nätägaren kan ni slå på er anläggning och njuta av er egenproducerade el.

10. Njut av egenproducerad el

När installationen av er solcellsanläggning är klar kan ni börja njuta av er egenproducerade el. Vi finns såklart här för dig om frågor eller funderingar skulle dyka upp.

Varför solceller?

Solceller ger dig möjlighet att både producera och distribuera din egen el. Det innebär att du minskar ditt beroende av elnätet, kan spara in på elkostnader och dessutom tjäna pengar på den el du säljer. De lägre elkostnaderna bidrar också till en värdeökning på ditt hus inför eventuell försäljning.

Den långa livstiden i kombination med att de färdiginstallerade solcellerna inte bidrar till några utsläpp gör det till ett miljövänligt alternativ för en hållbar framtid.

Solceller för bostadsrättsföreningar

Varje dag hjälper Moveco bostadsrättsföreningar att sänka sina energikostnader och samtidigt öka det framtida värdet på fastigheten genom att installera solceller.

  • Lönsamt för miljön & medlemmarna
  • Höjer värdet på fastigheten
  • Minskade elkostnader

Så kan er förening använda upp till 95 % av er egenproducerade el

En investering i solceller är en investering i en grönare framtid och hushållsekonomi för alla medlemmar i en förening. Kombineras solceller med gemensam el (IMD) kan föreningen bruka upp till 95% av den egenproducerade elen.

Vi är nöjda, när du är nöjd

Kvalitetssäkring genom hela processen

Moveco går i bräschen för högsta möjliga standard och egenkontroller inom solcellsbranschen och strävar ständigt efter att leverera högst möjliga kvalitet genom hela processen. Allt driftarbete dokumenteras noggrant för att säkerställa att din anläggning installeras enligt bästa möjliga standard. Även efter att installationen av er solcellsanläggning är slutförd finns vi här för dig om frågor eller funderingar skulle dyka upp.

Leveranstider att lita på

Kärnan i Moveco är våra monteringsteam. Med rätt utbildning, kunskap och erfarenhet av solcellsinstallationer har vi både kapacitet och resurser att erbjuda effektiva och leveranssäkra installationer med korta ledtider. Vi värderar vår personals personliga utveckling och hälsa och följer givetvis samtliga riktlinjer gällande Arbetsmiljöverkets säkerhetsföreskrifter.

Kom igång

Få en kostnadsfri offert

Spara pengar och miljön med Moveco.

Utmärkelser