Vi har bred erfarenhet av större projekt & installationer

 • Dimensionering

  I alla nya parkeringsgarage som byggs idag dimensionerar man för framtida behov av kraft till parkeringsplatserna. Men hur ser det ut i bostadsrättsföreningens garage eller på företagets parkeringsplats? Vi vet att alla lite större projekt är unika och kräver en mer genomgående studie för att kunna säkerställa en lösning som är hållbar över tid. 

 • Framtidssäkrade installationer

  Vår ambition är att alla våra lösningar ska vara framtidsäkrade även till nästa generations elbilar. I ett garage, oavsett om det är på din arbetsplats eller i din bostadsrättsförening finns det många olika behov att ta hänsyn till.

Viktigt att tänka på

 • Lastbalansering

  Vad är det för något och varför är det så viktigt? Lastbalansering behövs på alla ställen där du monterar mer än någon enskild laddbox och hjälper till att fördela ut ström mellan flera fordon under aktiv laddning.

  Marknadens laddboxar fungerar på olika sätt, vi hjälper dig att ta fram en lösning som fungerar bäst för ert ändamål och era behov.

  Vi jobbar endast med aktörer som erbjuder moderna dynamiska lösningar som effektivt hjälper er elcentral att hantera den extra belastningen.

 • Hur går det till?

  För varje påbörjat ärende är det viktigt att ni fyller i ett formulär med grundläggande information. Det gör att vi redan innan vårt besök hos er kan skissa på en lämplig lösning.

  Efter detta bokas ett besök på plats där våra erfarna elektriker tillsammans med säljaren kontrollerar att planeringen för den tilltänkta lösningen stämmer överens med förutsättningarna.

  Vi går därefter tillsammans igenom hur ett installationsförfarande skulle gå till och diskuterar lämpliga tillvägagångssätt.

  Tydlighet och kommunikation är nyckeln till ett lyckat projekt, vår ambition är att när ni fått ett förslag från oss ska ni förstå vad det är ni ska ta ställning till. Är ni i behov av en kostnadsuppskattning inför en stämma? Självklart fixar vi det utan ett platsbesök.

 • Betalningsmodeller

  Hur vill ni ta betalt eller säkerställa att rätt person blir debiterad för sin förbrukning? Vi hjälper er att ta fram en betalningsmetod som passar era nyttjandebehov. Vi jobbar bland annat med Easypark, Swish och direkta kopplingar till hyresavi-system.

  Betalningen kan därmed ske på plats per laddning, genom schablondebitering eller genom automatiska pålägg på varje användares hyresavi.

FAQ. Frågor och svar. 

 • Hur vet jag vilken laddbox som passar min bil?

  Alla bilar tillverkade efter 2021 har ett typ 2 uttag. Har du en äldre modell är det ändå troligtvis så att du en typ 2 uttag. Kontrollera gärna i bilens specifikation eller hör av dig till oss om du är det minsta osäker.

 • Hur snabbt kan ni installera laddboxen?

  Är det en standardinstallation och vi har produkterna i lager brukar vi kunna genomföra installationerna inom ca 3 veckor. För exakttid bokar ni i vår bokningskalender som ni hittar efter att ni utfört order.

 • Hur vet jag att det går att installera en laddbox i min elcentral? 

  Vid behovsanalysen ser vi om förutsättningar finns. I nästan alla fall går det att installera en laddbox. Vi ser redan i behovsanalysen om det är så att er anläggning har hinder som gör att det inte är möjligt.

 • Hur snabbt kan jag ladda?

  Oftast är det inte laddboxen utan bilen som sätter begränsningarna för hur snabbt det går att ladda. De flesta laddhybrider idag laddar på 3,7kw vilket ger ca: 2mil i timmen. Om bilen är mottaglig för 11kw laddar den ca 6 mil i timmen.

  Vi rekommenderar alla att installera en 11kw laddbox oavsett bilmodell idag, då det är ett säkert alternativ för framtiden.

1 av 4

Påbörja ert installationsarbete tidigt och ta del av extra bidrag

Lämna dina kontaktuppgifter redan idag, så hör vår kundansvarig av sig inom kort.

Begär offert